Signalgatan 7

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: HSB
Adress: Signalgatan 7, Malmö


Hyra:

14562 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Alla är välkomna att söka HSB Malmös hyreslägenheter, med de tilldelas i första hand dem som är medlemmar och bosparar hos HSB. Är man bosparare anges detta i rutan Övriga uppgifter där det är viktigt att man också anger vilka önskemål och krav man har på sitt framtida boende. Detta är mycket viktigt eftersom det ibland inte finns bosparare som tackar ja, och då matchas kundernas önskemål och krav mot lägenhetens utseende.

Flaggskepparen 5 är en fastighet med 1-4 rumslägenheter med ett nytt patenterat byggsystem som i korthet blir ett av Sveriges mest energisnåla flerfamiljshus.
Två fyravåningshus med penthouse samt parkering under en upplyft gård. Gemensamt för passivhus är att de är välisolerade, mycket täta och att den friskluft som tas in passerar värmeväxlare för att värmas upp av den utgående luften. Endast under mycket kalla dagar behöver extra värme. Ytterväggarna är 50 cm tjocka och döljer alla ledningar samt en extra tjock isolering av stenull.

Rummen är ljusa och trivsamma av mycket modernt och tidsenligt snitt. Microlit-väv klär väggarna och ett parkett golv i bok genomgående förutom i hallen där det bryts av med klinker.
Standarden i köket och i det helkaklade badrummet är hög. Köket är i trä med svarta Husqvarna maskiner och bänken är i granit.
Telia levererar tripple-play till fastigheten vilket innebär digital-tv, 10 mbit bredband samt bredbandstelefoni.
Varje hus har var sin tvättstuga och det finns garage i källaren. Sopsortering i miljöhuset ut mot gatan.
I denna fastigheten har vi fördelningsmätning så uppvärmning och vatten och el debiteras separat och läggs som ett tillägg till hyran men det är preliminärt redovisat här.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö