Singelgatan 18

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Singelgatan 18, Malmö


Hyra:

13970 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Etagelägenhet med egen uteplats
I det familjevänliga och citynära området Johanneslust finns denna vackra 4 rumslägenheten på 120 kvm. Lägenheten är byggd i etage och har en egen uteplats med en liten trädgård. Ett boende utöver det vanliga!

Här hittar du ett ljust och trevligt boende med öppen planlösning och stora glaspartier. Ljusa färgval på väggar och inredning. Helkaklade badrum på båda våningarna. Ekparkettgolv.

I närområdet finns bland annat mataffärer, konditori och det stora grönområdet Bulltofta. Ett stenkast från fastigheten finns Friskis & Svettis träningsanläggning med ett stort utbud av aktiviteter. Annan service i området är vårdcentral, förskola. Bra pendlingsmöjligheter med buss till centrum. För bilpendlare så når du inre ringleden snabbt och enkelt inom några minuter. Du cyklar till centrala Malmö på mindre än en kvart.

I hyran ingår värme, vatten och ett grundutbud av tv-kanaler.

Tjänster att köpa till:
Bredband via fiber och bredbandstelefoni.
P-plats finns att hyra för 300 kr per månad.

Är du intresserad kontakta vår förvaltare Anna Andersson via mail eller på telefon. Obs! Telefontid kl 8.00 -12.15

Visning: enligt överenskommelse
Inflyttning: Omgående enligt överenskommelse.

Krav:
För godkännande krävs stadigvarande inkomst såsom inkomst av tjänst, egen näringsverksamhet, pension, studiemedel eller a-kassa. Försörjningsstöd (tidigare kallat socialbidrag) godtas ej.

Hushållets sammanlagda inkomst ska vara relevant i förhållande till hyran. Den totala månadsinkomsten ska efter skatt motsvara 2 gånger månadshyran.

Betalningsanmärkningar eller oreglerade skulder godkännes ej.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö