Sjöblads Väg 35

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjöblads Väg 35, Malmö


Hyra:

3200 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum i stor 2:a uthyres
Stort rum med egen balkong

Ett stort rum på cirka 15 kvadrat uthyres i bostadsrätt. Vi delar kök, badrum och hall men du har ett eget, helt nymålat rum med balkong och klädkammare för dig själv. Du väljer om du vill ha rummet möblerat (säng, skrivbord, bokhylla) eller omöblerat.
Köket är stort med gott om plats att laga mat. Hallen har massor av förvaring och i badrummet finns en stor duschkabin och varsitt badrumsskåp. Tvättstuga finns i huset.
Lägenheten är en tvåa från 50-talet i ett lugnt och grönt område precis i början av Rosengård, nära Nobeltorget. Här bor mest äldre par och barnfamiljer.
Jag som bor här heter Meisam och jag köpte lägenheten förra året. Jag är 22 år gammal och arbetar heltid på Byggfabriken i Malmö.

Hyran är 3200 kronor i månaden inklusive el och bredband.

Jag vill att du som flyttar in är icke-rökare och att du respekterar att jag behöver gå upp tidigt på vardagarna. Du får gärna vara student och i min egen ålder men det är inga krav.
(Jag pratar bra svenska men skriver lite sämre, därför har en kompis hjälpt mig med annonsen.)
Bild 1: Matplats i köket
Bild 2: Rummet
Bild 3: Balkongen
Bild 4: Del av köket
Bild 5: Hallen. Från höger: köket, garderober, ditt rum och längst bort, dörren till badrummet. Mitt rum ligger till höger om köket.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö