Skabersjögatan 10B, Malmö

Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skabersjögatan 10B, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01

Hyra:

4149 kr

Antal rum:

1 RoK


Boyta:

23 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Mellanheden ligger centralt i västra Malmö, härifrån är det lika nära till havet och badplatserna på Ribersborg som till centrum. I närheten finns såväl villor som trivsamma flervåningshus. Våra fyravåningshus omges av frodiga och gröna innergårdar som är trevliga att vistas på. Gårdarna och många av fastigheterna vetter mot den gröna Mellanhedsparken med sin fina lekplats och många gångstigar. Våra renoverade femtiotalshus ligger inbäddade i ett lugnt och gemytligt område i centrala Malmö. Havet, centrum och all nödvändig service såsom matbutiker, restaurang, bensinmack och bageri. Mellanhedsskolan och Slottsstadens skola finns i närheten, liksom Stadionområdet med sina idrottsmöjligheter. Goda kommunikationsmöjligheter till och från området, buss nr 1 och 3 avgår frekvent. Cykelavstånd till stranden och in till centrala Malmö.

Begränsat antal bilplatser finns att hyra, till bilplatserna är det separat kö där man anmäler sig via vår hemsida.Lägenheten
Hall
Färg väggar: Vit
Golv: Laminatgolv
Förvaringsmöjligheter: Ja

Kök/ kokvrå
Utrustning:
Färg på köksinredning: Vit
Färg väggar: Vit
Golv: Laminatgolv
Plats för matbord: Nej

Rum
Färg väggar: Vit
Golv: Laminatgolv

Badrum
Utrustning: Dusch
Väggar: Vitmålade
Golv: Våtrumsmatta

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: Ja
I hyran ingår: Kabel-TV, värme, vatten.
Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från. I denna lägenhet finns dock möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 2016-10-01.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Malmö