Skomakarebyn 2C

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skomakarebyn 2C, Malmö


Hyra:

10982 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2


Beskrivning

Trea Bunkeflostrand - 30 juli till 25 maj
En möblerad trerumslägenhet i BUNKEFLOSTRAND är nu tillgänglig för uthyrning från 30 juli 2016 till 25 maj 2017.

Lägenheten är belägen på tredje våningen utav fyra. Huset är byggt 2005 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Bland annat lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, spis med häll, soffa, matbord med stolar, kontinental dubbelsäng, dammsugare och köksutrustning. I hyran ingår värme och vatten. Lägenheten har en stor uteplats.

För att få lägenhet krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Skriv även vad ni arbetar med, månadslön samt anställningsform ex. tillsvidare.

En deposition motsvarande tre månaders hyra krävs.

En hyresgäst bor i lägenheten nu. Därför visning av lägenheten kommer att planeras efter ett antal ansökningar har inkommit.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö