Skomakarebyn 7F

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skomakarebyn 7F, Malmö


Hyra:

11445 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

106 m2


Beskrivning

Fyra Bunkeflostrand - tillsvidare
Hyreshem har nu en fyrarumslägenhet ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 februari. Lägenheten är en hörnlägenhet belägen på andra våningen utav fyra. Huset är byggt 2007 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Lägenheten har två badrum med dusch. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Telia. Lägenheten har en balkong i öster.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Skriv även vad ni arbetar med, månadslön samt anställningsform.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö