Skomakarebyn 7F

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skomakarebyn 7F, Malmö


Hyra:

7383 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

Tvåa förstahand Bunkeflostrand
Hyreshem har nu en tvårumslägenhet på 61 kvm ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 april. Lägenheten är belägen på andra våningen utav fyra, hiss finns. Lägenheten har en uteplats i loftgång. Huset är byggt 2007 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Telia.

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö