Skräddarebyn

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skräddarebyn, Malmö

Hyra:

11000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Modern lägenhet, idyllisk läge, stor balkong
Hej!
Jag söker i nuläget en hyresgäst per 1. september med en hyresperiod på minimum 1-2 år och goda möjligheter till förlängning. Jag har inte bråttom att hitta rätt hyresgäst.

LITE MER OM MIN LÄGENHET:
Bostadsrätt, köpt nybyggd i 2007, modern, ljus, 3-röks lägenhet (83 m2) med bra planlösning och bästa placeringen utan grannar framför byggnaden och därmed klar sikt så långt ögat ser (kolla in videon). Stor härlig balkong (16m2) i sydvästläge med fin utsikt (delvis havsutsikt) där man även får grilla, skön kvällssol och solnedgång, stort walk-in closet, Bosch tvättmaskin/torktumlare, golvvärme, fibernät, inbyggda garderober, hiss, invändig p-källare og gott om utrymme i trapphuset precis utanför dörren.

LITE MER OM OMRÅDET:
Lägenheten ligger i Bunkeflostrand i ett idyllisk och väldigt barnvänligt område nära havet/stranden. Det finns vårdcentral, förskolor och skolor inom gångavstånd. Skolorna i Bunkeflo-limhamn har tidigare utsetts till några av de allra bästa i Sverige. Det finns fler sportshallar på nära håll. Ytterligare finns det bra lokal service t.ex. kiosk, frisör, pizzeria likadan i gångavstånd samt goda möjligheter för rekreation och motion.
Det är nära till Emporia, Hyllie st., Hyllie Olympiska badet och bron till Köpenhamn. Det finns bra kommunikationer med frekventar avgångar till Malmö och Köpenhamn. Det går lätt att cykla till Limhamn, Hyllie st. eller centrum men det finns även bussavgång till varje 5 min., centrum (på 15 min.), direkt tåg till Lund (på 19 min.). Dessutom finns expressbussen som kör direkt till flygplatsen i Kastrup (20min.), Köpenhamn centrum (35min.).

LITE MER OM INFLYTTNING:
Innan inflyttning återställs lägenheten inkl. balkong till nyskick och det utföras flyttstädning av ett proffs städningsföretag.
Före undertecknandet av kontraktet erhålls en kreditkörning och godkännande av Styrelsen.

LITE MER OM PRISET:
Priset är 11.000 kr. per månad inkl. värme, vatten, fibernät och Telia Stor paket. El-förbruk, p-plats och om möblerat tillkommer. Ytterligare 3 månads depositum.

Det är bara att återkomma om ovanstående har din/ert intresse - då boka vi en visning. För att din/er ansökan ska beaktas måste mejlet vänligast innehålla följande upplysningar:

1. Fulla namn på samtliga hyresgäster i fråga.
2. Personnummer på samtliga hyresgäster i fråga.
och ni ska vänligast kunna svara JA till att:
3. Inga av hyresgästerna i fråga har några betalningsanmärkningar.
4. Samtliga hyresgäster är djur- och rökfria.
5. Ni kan betala motsvarande 3 månader hyra innan inflyttning (depositum).

Varmt välkomna!

Hälsningar, MT

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö