Skräddarebyn 5B

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skräddarebyn 5B, Malmö

Hyra:

7288 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

53 m2


Beskrivning

Tvåa Bunkeflostrand - förstahandskontrakt
Hyreshem har nu en tvårumslägenhet på 53 kvm ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 juni. Lägenheten är belägen högst upp i huset, på tredje våningen. Hiss finns. Huset är byggt 2008 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Telia. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Lägenheten har balkong.

OBS! Inget externt förråd, endast klädkammare i lägenheten!

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Berätta om ni har tillsvidareanställningar, vad ni har för månadsinkomst samt om ni har några betalningsanmärkningar.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Enda sättet att kontakta oss är genom att svara på annonsen via blocket.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö