Sleipners Gata 3A,

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sleipners Gata 3A,, Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01

Hyra:

6983 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Med världen runt hörnet!
I kvarteret Hermod på Hyllie Allé bygger MKB tre hus med industriell och modern karaktär varav ett gårdshus. Husen inrymmer 53 mindre lägenheter med ytsmarta planlösningar. De flesta är enrumslägenheter, en del med loft och etagevåning. Husen reser sig fyra och fem våningar ut mot gatan medan gårdshuset har tre våningar med en lägenhet per våning. På gårdshusets tak finns en gemensam terrass att nyttja för de boende i Hermod.


För er som blir inbjudna till visning kommer denna att äga rum v. 29. Vi är medvetna om att det är semestertider, har ni inte möjlighet att närvara går det bra att skicka ett ombud som går på visningen i ert ställe.

Interiör:
Lägenheterna har ljus interiör, är genomgående och har öppen planlösning. Takhöjden (undantaget loft och ateljé) är från 2,55 m. De flesta lägenheter har 2,70 m i takhöjd och lägenheter i entréplanet har hela 3,20 m i takhöjd med något lägre i hall. Fönsterbrädor i beige kalksten.

Hall/Matplats
Golv: Mattlackad ekparkett med infälld dörrmatta 70 x 100 cm.
Vägg: Vit målad. Förvaringen ryms bakom 3 st skjutdörrar varav
den ena har spegel. Plats för matbord invid fönster.

Kök/Vardagsrum
Golv: Mattlackad ekparkett
Vägg: Vit målad.
Vitvaror: Diskmaskin, spis med induktionshäll, delad kyl/frys och inbyggd mikrovågsugn. Köksinredning med vita köksluckor. Utdragslådor. Stänkskydd i rostfritt. Bänkskiva i rostfritt.

Badrum
Golv: Svartgrå klinker.
Vägg: Svartgrå kakel på två väggar,
övriga två väggar är vitmålade.
Glasdörrar till dusch, spegelskåp med integrerad belysning, förvaring under tvättställ.

Övrigt
CYKEL Det finns 2 stycken cykelplatser per lägenhet, cirka 50 stycken på
gårdsplanen utomhus och 80 platser i källaren.

PARKERINGAR/BILPLATSER/BILPOOL
Medlemskap i bilpool ingår i 5 år. Garage och parkeringsplatser finns i närheten.

INTERNET/TV/TELEFONI
I huset finns bredbandstelefoni och MKB Net.

VARMVATTEN/KÄLLSORTERING
I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. I huset finns ett utrymme för källsortering.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
I bottenplan finns en tvättstuga i modern tappning. Det finns också en takterrass på gårdshuset.

SERVICE
Hermod ligger nära köpcentrat Emporia med mer än 20 butiker, restauranger och caféer. Det finns, systembolag, apotek och matbutiker. Vid stationstorget finns en hållplats för Citytunneln och här stannar också både stadsbussar och regionbussar. Inom området finns parkeringshus och flera utomhusparkeringar. Söder om Hyllie allé byggs Hyllievångskolan som öppnar hösten 2017. I ett av de norra kvarteren längs Hyllie allé ska en förskola uppföras med plats för 80 barn. Mellan förskolan och Tygelsjöstigen planeras också en allmän lekplats. I Hyllie finns anläggningar för styrketräning och olika gruppträningar, det är också nära till Bellevuestadion och nya Hylliebadet. Karta: https://goo.gl/maps/S18nh52VCHm

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö