Slöjdgatan

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Slöjdgatan, Malmö


Hyra:

3000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

59 m2


Beskrivning

Stort rum i delad 2:a på Möllan, infl 1 maj
Hej!
Jag hyr ut ett av två rum i min tvåa och söker nu någon som vill dela min lägenhet tillsammans med mig. Inflyttning 1 maj.

Rummet är stort, högt i tak och med två fönster. Vi delar på kök, hall och badrum med badkar. Hyran är på 3000 kr och inkluderar internet. El-räkningar tillkommer och rummet är halvmöblerat, men det går att ställa upp möbler på vinden om du inte vill ha dem. Lägenheten ligger 2 kvarter från Triangel stationen och 1 kvarter från Södervärn. Superduperfint läge och tyst gata :)

Du som söker ska vara glad för att bo med någon, van vid att ta hand om ett hem, gärna vegetarian och ska bannemej klara av att hålla kök och badrum rent!! ;) Och så är det fördelaktigt om du inte är ljudkänslig, jag tycker om att spela hög musik (gärna elektronisk) emellanåt och ha vänner på besök. Jag själv är 30 år, jobbar heltid, yoganörd och världsresenär och tycker det är mysigt att ha någon att bo med.

För mig är personkemin det viktigaste. Så skriv ett mail med en beskrivning av dig själv till mig, så kontaktar jag dig/ringer upp dig. Bra är om du kan komma och titta på rummet innan den 13 april.

Jag kommer att ta ut en deposition om 1 månadshyra.
/Ebba

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö