Slottsgatan 16

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Slottsgatan 16, Malmö


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2


Beskrivning

Toppenlägenhet i centrala malmö-Slottsgatan
Allmän info:
Mitt emot Kungsparken som är den tidigast anlagda delen av slottsparken och Malmöhus slottsträdgård anlades Slottsgatan. En historisk plats med underbara anor som än idag speglar det bästa av vad Malmöstad och Gamla väster har att erbjuda. Här avnjuts ett av staden äldst bevarade flerfamiljs bostäder. Kvarteren frodas bland kullerstensbelagda gator inramade av ornamenterade sekelskiftslägenheter, gathus och huskroppar som är murgrönsklädda. I kvarterets gator åtnjuts allt från Malmös finaste gormet restauranger till små trendiga butiker och härliga kaffe hak.

Mitt mot denna grönskande parkidyll med Gamla väster i ryggen finner vi Kvarteret Josefinas Hörna som framstår som ett av områdets absolut vackraste fastigheter. Adressen Slottsgatan 16 är fenomenal för den som helt enkelt vill bo som bäst mitt i stadens främsta A-läge. Här erbjuds en perfekt bostad som har allt. Inte ofta kan vi presentera en bostad på ledorden sekelskifte, hiss och balkong mitt framför Kungsparkens grönska.

2a i gamla västers bästa förening
Bakom fina sekelskiftstrapphus döljer sig lyxen av att kunna ta hiss från markplan till fjärde våningsplanet. Vi kommer in i en lägenhet som är 2 rum och kök med en boarea på ca 60m2 (Byggnadsår: 1897). Balkong mot en vackert anlagd innergård, stort vardagsrum och ett ljust, öppet kök. Lägenheten uthyres fullt möblerad. Endast för långtidsuthyrning, minimalt 12 månader, med möjlighet till förlängning.

Övrigt:
Fin gemensam tvättstuga på markplan med tillhörande strykrum och ångstrykjärn, Trevlig innergård med grillmöjligheter och sittplats, Ett källarförråd samt cykelförråd finns även i källaren. Värme, Vatten / avlopp, Sophämtning, Bredband, Kabel TV ingår i hyran.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö