Sluringgatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sluringgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2018-11-16


Hyra:

11567 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

80 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

SLURINGEN
Drömläge nära havet och service i Limhamns centrum! Med sin småstadskänsla, sitt lugn, gemenskapen mellan invånarna och närheten till havet, är Limhamn ett av Malmös mest eftertraktade områden. Här bor ni med ett stenkast till stranden, grönområden och lokala restauranger.

De 128 lägenheterna i kvarteret Sluringen är fördelade på 1-4 rum och kök.

Entré/Hall
Innanför lägenhetsdörren ligger grått klinker på golv som sedan övergår i ekparkett. Vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderob. Hatthylla.

Badrum
Mattsvart klinker på golv och vitt kakel på vägg. Handfat, handdukstork, wc och dusch med duschdörrar. Tvättmaskin och torktumlare, bänkskiva i laminat och överskåp.

Kök
Ekparkett på golv och vitmålade väggar. VITVAROR: Spis/ugn med induktionshäll, spiskåpa, vit hel kyl och frys, diskmaskin och förberett för mikrovågsugn. KÖKSINREDNING: Marbodal Aspekt Vit (vita släta skåpluckor). Marbodal handtag (Tråd rostfri). Bänkskiva och stänkskydd av grå laminat med nedsänkt diskho.

Sovrum 1 och 2
Ekparkett och vitmålade väggar. Sovrum 1 har skjutdörrsgarderob. Utgång till balkong från sovrum 1.

Vardagsrum
Ekparkett och vitmålade väggar.

Övrigt: CYKELFÖRVARING/CYKELPARKERING Finns både på gården och i källaren. PARKERING/ /BILPOOL 47 platser i garage samt 46 garageplatser i nya Multihuset. I anslutning till projektet finns även tillgång till temporära uteplatser. Medlemskap i bilpool ingår i 5 år. FÖRRÅD Finns i källaren

INTERNET/TV/TELEFONI MKB Net (Bredband) och Connect-TV (kabel-TV) och uttag i varje rum.

VARMVATTEN/KÄLLSORTERING I vårt bostadshus gäller individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukning för att spara vatten och värmeenergi. Du betalar för din egen förbrukning. På innergården finns två stycken fristående miljöhus för källsortering där du kan sortera allt utom farligt avfall, elektronikskrot, batterier och glödlampor.

GEMENSAMMA UTRYMMEN Utöver tvättmöjlighet i lägenheten finns en gemensam tvättstuga med två tvättmaskiner och två torktumlare. SERVICE Limhamn erbjuder allt av god samhällsservice och ett stort utbud av både kommunala och privata förskolor och skolor. Här finns flera små butiker, stora matvarukedjor och olika träningsanläggningar. Med cykel och buss tar du dig snabbt och enkelt till andra delar av staden.

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: I källare
I hyran ingår: Kabel-TV, värmeDenna lägenhet omfattas av underhållshyra, läs mer om hur detta fungerar och vad det innebär på vår hemsida https://www.mkbfastighet.se/hyresgast/att-bo-hos-mkb/i-lagenheten


Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel