Smålandsgatan 16

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smålandsgatan 16, Malmö


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

44 m2


Beskrivning

Superfin lgh uthyres möblerad fr.o.m november
På grund av längre utlandsvistelse hyr jag ut min lägenhet. Det är en etta på 44 kvm med en mysig avskild hörna för sängen, där man kan stänga om sig med draperier. Från rummet är utgången till fin balkong i sydvästläge.
Lägenheten är genomgående och har högt i tak, som gör den ljus och fin. Parkettgolven är nyslipade och väggar och tak är nymålade - allt gjort i somras.
Badrummet är totalrenoverat, helkaklat för något år sedan. Duschkabin och handduksvärmare.
Köket är modernt, fint och fräscht med gasspis och diskmaskin. Plats för fyra runt matbordet.
Lägenheten hyrs ut fullt möblerad med 120-säng, (två gästsängar finns också under sängen), 3-sitssoffa och ljusa och fina möbler. Jag kan även lämna husgeråd för den som inte har eget.

Jag hyr ut min lägenhet till den som är ordentlig, skötsam, renlig, djurfri, rökfri, har jobb och ordnad ekonomi, inga betalningsanmärkningar och som kan betala deposition och ett par hyror i förskott.

Lägenheten hyrs ut från första veckan av november, dock antagligen inte från den 1:a. Men vi kommer överens om något. Hyrs ut till och med mars 2016, vilket kan komma att förlängas.

7000 kronor i månaden och då ingår wi-fi, el och gas. Mejla en snutt om dig själv om det du tror att jag behöver/vill veta.

Mvh

Lina

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö