Smedmästarebyn 1F

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Smedmästarebyn 1F, Malmö

Hyra:

8887 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2


Beskrivning

Trea Förstahandskontrakt
Hyreshem har nu en trerumslägenhet ledig i Bunkeflostrand. Inflyttning sker 1 februari. Lägenheten är belägen på tredje våningen utav fyra. Huset är byggt 2005 och håller en hög standard med genomgående ekparkett i hela lägenheten och helkaklat badrum. Lägenheten är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin och spis med häll. I hyran ingår värme, vatten och kabel-tv från Bredbandsbolaget. Lägenheten har en stor uteplats i loftgång i väster (kvälls- och eftermiddagssol).

För att få lägenhet hos Hyreshem krävs det att man har en tillsvidareanställning eller motsvarande samt att man inte har några betalningsanmärkningar. Det krävs även att man har en inkomst som står i relation till hyran. Kopia på anställningsavtal och de tre senaste lönespecifikationerna kommer att efterfrågas.

Är du intresserad av att söka lägenheten vänligen svara på denna annons. Skriv en presentation av er som söker. Skriv även vad ni arbetar med, månadslön samt anställningsform ex. tillsvidare.

Hyreshem tillämpar deposition. Har man sin inkomst i Sverige betalar man en deposition som motsvarar en månads hyra. Har man sin inkomst i annat land betalar man en deposition som motsvarar tre månaders hyra.

Bunkeflostrand ligger endast tre kilometer från tågstationen Hyllie så kommunikationen är bra till såväl Malmö Central som Köpenhamn.

Vi ser fram emot att få din ansökan!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö