Snödroppsgatan 24

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 24, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

7267 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


2015 är året då MKB går från ord till handling. MKB har för tillfället ca 500 lägenheter i produktion och en del av projektet är att skapa fler hem till var och en. Därför publicerar vi en lägenhet på 76 kvadratmeter för dig som vill bo i Malmö. Bostaden är under ombyggnation där utrymmet omvandlas från en tvättstuga till en modern och funktionell bostad för dig som önskar ett praktiskt och prisvärt boende.
På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.

OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.
Hall: Säkerhetsdörr. Vita släta väggar och parkettgolv.
Vardagsrum: Parkettgolv och vita väggar.
Sovrummen: Plastmatta och vita väggar.
Kök: Plastmatta och vita väggar. Nytt platsbyggt kök med vita köksluckor och vitt kakel. Delad kyl/frys, fullstor spis, diskmaskin och fläkt.
Badrum: Våtrumsmatta och våtrumstapet samt dusch.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö