Snödroppsgatan 7

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 7, Malmö
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

5641 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.
OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.
Hall: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna är målade i en ljus nyans av beige. Det finns gott om förvaring och 3 st inbyggda garderober. Tamburdörren ska bytas till en säkerhetsdörr.
Sovrum 1: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna har en randig tapet i gult och vitt.
Kök: Plastmattan kommer att ersättas med parkettgolv och väggarna är målade i vitt. En ny spis med keramikhäll kommer att installeras, likaså en ny kyl/frys. Vita köksluckor med vitt kakel. Inglasad balkong.
Vardagsrum: Parkettgolv och vitmålade väggar.
Badrum: Helkaklat med klinkers samt badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö