Snödroppsgatan 8

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 8, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

6062 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.
OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.

Hall: Plastmatta ska ersättas med parkettgolv. Väggarna är målade vita och det finns tre inbyggda garderober. Säkerhetsdörr.
Sovrum: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna har en målad tapet i vitt.
Kök: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna ska målas vita samt köksluckorna ska sprutmålas vita. Vitt kakel.
Delad kyl/frys, fullstor spis och diskmaskin. Inglasad balkong.
Vardagsrum: Parkettgolv och vitmålade tapeter.
Badrum: Blå våtrumsmatta och vitmålad väv på väggarna samt badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö