Snödroppsgatan 21

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 21, Malmö
Hyrdes ut: 2016-04-16


Hyra:

7438 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.
OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.
Hall: Plastmatta ska ersättas med parkettgolv. Väggarna är ljusa och det finns två inbyggda garderober samt säkerhetsdörr.
Kök: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv. Väggarna har en blommig tapet. Köksluckor i ekimitation med vitt kakel. Spis med keramikhäll, delad kyl/frys och spisfläkt.
Vardagsrum: Parkettgolv och vitmålad tapet samt balkong.
Sovrum 1: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna har en vitmålad tapet.
Sovrum 2: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna har en ljus tapet.
Badrum: Kakel och klinkers samt badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö