Snödroppsgatan 10

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 10, Malmö
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

5738 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

62 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.

OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.

Hall: Plastmatta ska ersättas med en ny plastmatta och väggarna ska målas vita. Fyra inbyggda garderober samt säkerhetsdörr.
Sovrum: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna ska målas vita.
Vardagsrum: Nytt parkettgolv ska läggas in och väggarna kommer att målas vita.
Kök: Plastmattan kommer att ersättas med parkettgolv och väggarna kommer att målas vita. Köksluckorna kommer att målas vita och kökskaklet är vitt. Balkong. Matplats för ca 4 personer.
Badrum: Blå våtrumsmatta och vitmålad väv på väggarna samt badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö