Snödroppsgatan 32

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 32, Malmö
Hyrdes ut: 2016-07-01


Hyra:

9248 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

107 m2

Våningsplan:

8


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här bygger MKB 40 hyresrätter som beräknas vara färdiga för inflyttning under vintern/våren.
OBS! Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.
Hall: Plastmatta i ekimitation och tre inbyggda garderober. Ytterdörren kommer att bytas ut till en säkerhetsdörr och väggarna kommer att målas vita.
Sovrum 1: Plastmattan kommer att ersättas med parkettgolv och väggarna har en vit tapet. I rummet finner man en rymlig klädkammare och ett badrum. Badrummet har en våtrumstapet och våtrumsmatta samt dusch.
Sovrum 2: Plastmattan ska ersättas med parkettgolv och väggarna ska målas vita.
Sovrum 3: Plastmattan kommer att ersättas med parkettgolv och väggarna kommer att målas vita.
Vardagsrum: Tapeter i en ljus beige nyans. Parkettgolvet ska ersättas med ett nytt. Här i från når man även en inglasad balkong med utsikt över Hyllie.
Kök: Plastmatta i ekimitation och vita köksluckor med vitt kakel. Väggarna kommer att målas vita. En ny spis med keramikhäll och en diskmaskin kommer att installeras. Spisfläkt och en delad kyl/frys.
Badrum: Våtrumsmatta i grått och våtrumstapet i en ljus grå nyans samt badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö