Snödroppsgatan 3

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 3, Malmö
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

5747 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev klara i år.

Lägenheten är enkelsidig och vätter ut mot Pildammsvägen och grönytor.

Hall: rymlig ljus hall med gott om förvaringsmöjligheter. Hallen har en plastmatta som kommer ersättas med parkettgolv efter ny hyresgäst flyttat in. Från hallen nås samtliga rum i lägenheten.

Vardagsrum: vardagsrum med vitmålade tapeter och fondvägg. Vardagsrummet har parkettgolv.

Sovrum: sovrum med plats för dubbelsäng. Sovrummet har grönmålade tapeter och plastmatta. Plastmattan kommer ersättas med parkettgolv efter ny hyresgäst flyttat in.

Kök: originalkök med vit inredning och plastmatta på golv. Plastmattan kommer ersättas med parkettgolv efter ny hyresgäst flyttat in. Köket har plats för ett bord med fyra sittplatser och leder ut till en stor balkong.

Badrum: badrummet har ljus- och mörkgrått kakel och klinker samt badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö