Snödroppsgatan 7

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Snödroppsgatan 7, Malmö
Hyrdes ut: 2016-08-01


Hyra:

5387 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

57 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning


På Holma väntar dig en uppsjö av upplevelser. Nu är Hylliebadet och Badhusparken, som erbjuder en mängd aktiviteter samt Hyllierankan odlingslotter färdigställda. Till Hyllie tågstation, Emporia, Malmö Arena och MalmöMässan cyklar du på endast 5-10 minuter eller tar buss nr 6 som stannar längs den särskilda bussgatan i Holma. Holma torg som ligger mitt i Holma är först ut i nya Holmastan, här har MKB byggt 40 hyresrätter som blev färdigställda i år.
Stambyte planeras i fastigheten inom en femårsperiod. I samband med detta kommer badrum, kök och el att renoveras. Till följd av att lägenheternas standard höjs i och med detta kommer hyran att öka med mellan ca 800 kr och 1500 kr/mån beroende av lägenhetens storlek.
OBS! Interna MKB kunder har två månaders uppsägningstid vilket kan innebära dubbla hyror.
Hall: Plastmattan kommer att ersättas med en ny plastmatta och väggarna kommer att målas. Det finns gott om förvaring med flertal inbyggda garderober. Ny säkerhetsdörr kommer att monteras.
Sovrum: Väggarna kommer att målas vita och plastmattan kommer att ersättas med parkettgolv.
Vardagsrum: Parkettgolv. Befintliga tapeter ersätts med vitmålade väggar.
Kök: Matplats för ca 4 personer. Nya kyl/frys, fläkt och spis kommer att monteras. Väggarna kommer att målas vita och golvet kommer att få ett parkettgolv.
Badrum: Klinkers på golvet och blåmålad väv på väggarna. badkar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö