Södervärnsgatan 11

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Södervärnsgatan 11, Malmö
Hyrdes ut: 2016-02-08


Hyra:

7476 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning
Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, MAS och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola, affärscentra och allmänna kommunikationer.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Allmän
Tvårumslägenhet på första våningsplan vid Södervärns busstation. Lägenheten uthyres i befintligt skick förutom att parkettgolv kommer att läggas i sovrummet, utföres före inflyttning. Ny spis med keramikhäll och varmluftsugn är beställd och levereras strax efter inflyttning. Nya garderobsdörrar är beställda i hall, 3 st, och sovrum 3 st, samtliga vita, monteras strax efter inflyttning.. I köket kommer bänkskivan att bytas. Säkerhetsdörr finns och nytt badrum blev installerat under 2015.

Obs att ovan angiven hyra avser 2015 års hyresnivå.
Byggår: 1985.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö