Södervärnsgatan 3A

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södervärnsgatan 3A, Malmö


Hyra:

10500 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

Bostadsrättslägenhet i centrala Malmö
Lgh som är en delvis nyrenoverad gavellägenhet på 3 rok 3 vån. finns i Brf Stenbocken på Södervärn. Lgh är ljus, på 78 m², samt har möblerad inglasad balkong på 10 m² i västerläge. Brf har en stor inhängnad, välskött innerträdgård med plats för solbad, grillning mm. Stor ICA butik alldeles intill. Busstation Södervärn 5 min, nära till citytunnelns station Triangeln, nära till Malmö sjukhus, nära till centrum. Hiss finns och källarförråd. Fina tvättstugor. Uthyres möblerad med flera nya möbler, TV i rum och sovrum.

Hyran är 10 500 kr per månad och i det ingår el och värme, vatten och kabel-tv/bredband. Fiberbredband finns till router i hallen. Lägenheten uthyres till att börja med i 6 månader med möjlighet till förlängning 6 månader i taget, till skötsam person/er med ordnad ekonomi. Uthyres fr.o.m. november 2016.
Ej barnfamilj, husdjur eller rökare. Deposition av 2 månadshyror krävs. Du bör också kunna lämna referenser från tidigare boende, intyg från arbetsgivare om fast anställning och lön, intyg från kronofogde att det inte finns betalningsanmärkningar, utdrag ur straffregistret. Du skall teckna egen hemförsäkring samt betala tv-licens och teckna eget bredbandsabonnemang.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö