Södra Förstadsgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Förstadsgatan, Malmö


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

15 m2


Beskrivning

Rum uthyres vid Triangeln
OBS! Inflyttning snarast. OBS! 4200 kr hyra, ca 4450 kr med el och internet

Hej,

Vi är två sköna killar, 32 år som bor i en fräsch och modern 4a mitt i centrala Malmö. Vi söker en tjej som vill dela tak med oss eftersom kvinnan i hemmet lämnar oss nu för att bli sambo i Köpenhamn.
Vi söker enbart tjejer eftersom det blir för mycket testosteron annars och en kvinnlig touch behövs i varje hem. Du som söker är fördomsfri, social och respekterar att det är ett hem. Du är positiv, kan skämta och inte rädd. Vi tycker att det är viktigt att personkemin stämmer eftersom vi kommer att bo tillsammans och kommer att komma nära inpå varandras personliga liv.

Sovrummet är ca 12 kvm och omöblerad, vita väggar, har två stora fönster och parkettgolv.
Lägenheten ligger på innergården utan utsikt mot gatan, vilket innebär att det är ganska tyst för att bo på Malmös mest centrala gata. Hela lyan är på 105 kvm, har öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och hall. Halvhögt i tak, köket är stor med spishäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl frys side-by-side. En gäst toalett och ett stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och dusch.
Vi har Triangel köpcenter som närmaste granne (20 sekunder), 3 minuter till Möllan, 15 minuter till Malmö högskola, 2 minuter till Triangel station, 4 minuter till MAS. Bussar och tåg till Lund och Köpenhamn finns inom 2 minuters avstånd. Utanför porten hittar du butiker, restauranger och caféer vart du än tittar.
Hyran är 4200 kr, men landar på ca 4450 kr med el och internet

Du delar boende med mig (Ricky) och Hannes.

Ricky (chilenare) jobbar långa nätter och sover på dagarna. Är otroligt fotbollsintresserad och cyklar en hel del. När jag är hemma spenderar jag tiden framför datorn, kollar på TV-serier, film och spelar TV-spel. Tycker om att resa, äta ute och umgås med vänner. Är en nattuggla!

Hannes (turk) jobbar deltid och studerar i Lund. Tycker om att laga mat och älskar att lära sig nya saker. Han är smart och väldigt lugn av sig. Spenderar nästan hela dagarna åt att studera.

Vi delar på allt här hemma och har tillgång till hela lägenheten. Men självklart respekterar det privata och sovrum.

Låter det intressant eller har frågor hör av dig, gärna med bild
Bilder på lägenheten skickas vid intresse liksom bild på oss. Därefter tar vi gärna en fika och lär känna varandra för att se det här med personkemin.

Hälsningar,
Ricky & Hannes

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö