Södra Förstadsgatan

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Förstadsgatan, Malmö


Hyra:

9950 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

89 m2


Beskrivning

Mysig central vindsvåning uthyres långtid
Då ett byte sannolikt ej blir aktuellt ska vi nu hyra ut vår lägenhet i andrahand, ett år till att börja med, med god möjlighet till förlängning om allting fungerar. Andrahandskontrakt kommer att skrivas. Kreditprövning kan bli aktuellt. Hyresgästen godkänns av hyresvärden.

Fräsch, genomgående, renoverad och mysig vindsvåning på bästa centrala läge i Malmö med ett par minuters gångavstånd till sjukhus, Triangelns tågstation, bussar, affärer, Pildammsparken och shoppingcentret Mobilia. Tre sovrum i fil med morgon/förmiddagssol och vardagsrum och kök med eftermiddagssol. Parkett i vardagsrummet, klick-parkett i övriga rum, linoleum i köket. Goda förvaringsmöjligheter med bl.a. inbyggda garderober och rymlig walk-in closet. Tvätt + torktumlare, diskmaskin och ny spis/kyl+frys finns. Nytt kök och nyrenoverad helkaklat badrum med dusch. Säkerhetsdörr. Källarförråd. Hiss. Cykelrum och tvättstuga finns i källaren. Garageplats inomhus finns att hyra för 400:-/mån. Trevliga och lugna grannar. En riktig pärla!

Lägenheten hyrs ut delvis/sparsamt möblerad alternativt enligt överenskommelse med hyresgästen. Hyran betalas via autogiro i slutet på varje månad för nästkommande månad. En hyra i depositionsavgift som återfås med förutsättning att lägenhetens skick vid utflytt är densamma som vid inflytt. Tre månader uppsägningstid. Inflyttning tidigast i September.

Skicka ett mail och berätta om er själva-- ålder, sysselsättning, hur länge du/ni vill hyra osv, så återkommer vi snarast! Det är viktigt för oss att hyresgästen tar väl hand om vårt hem och respekterar grannarna och husfriden.

Maila för fler bilder eller om ni har frågor.

Visning blir aktuellt för de som godkänns av hyresvärden.

Väl mött!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö