Södra Förstadsgatan 132

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Förstadsgatan 132, Malmö


Hyra:

5900 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Studentlägenhet uthyres i 2:a hand from 1 sep
Jag har en studentlägenhet som jag vill hyra ut för att provbo som sambo med min pojkvän under kommande år. Lägenheten hyrs ut fr.o.m. 1 sep (det kan finnas möjlighet till tidigare inflyttning). Kontraktet skrivs för 6 månader i taget, max ett år och det finns tyvärr inte möjlighet till förlängning.

Lägenheten ligger på Dalaplan som ligger mellan Södervärn och Mobilia. Här har du nära till musikhögskolan, tandvårdshögskolan och fakulteten för Hälsa och samhälle på Malmö högskola. Precis utanför finns bra bussförbindelse till centralen och västra hamnen där resten av högskolans utbildningar finns. Det går även lätt att ta sig till ex Lund härifrån (5 min promenad till Södervärn som har bra bussförbindelse och 10 min promenad till station Triangeln).

Du som ska hyra MÅSTE vara studerande/blivande student på högskola, universitet eller yrkeshögskola och kunna uppvisa studieintyg på minst 14hp/termin. Detta är för att MKB ska kunna godkänna att du bor i en studentlägenhet.

Till lägenheten då, lägenheten är en ljus 2:a på 50km2 med balkong och är enligt mig och mina vänner en av de mest eftertraktade studentlägenheterna i stan pga sitt läge, storlek och balkong.
Kök och badrum har några år på nacken men är vitmålande och fräscha.
I hyran ingår värme, el och vatten samt bredband från Bahnhof. Lägenheten har mycket förvaringsmöjligheter och den funkar perfekt för 1-2 personer.
Fler bilder kan såklart skickas vid förfrågan via mail.

(Lägenheten kommer troligen att hyras ut delvis möblerad. Det som kommer att finnas kvar är soffa, soffbord, köksmöblemang i köket, någon byrå osv. Om detta är ett problem så går det säkert att lösa men det var så jag hade tänkt. Eftersom det är några månader till inflyttning så kan det vara så att planerna ang. detta ändras om jag hinner sälja lite möbler, vi får prata närmare om det)

Om du är skötsam och har stabil ekonomi så får du gärna höra av dig via mail och berätta lite mer om dig själv, jag kommer för min egen skull att hyra ut till någon som det känns tryggt och bra med.

När jag har hittat rätt person så ansöker vi tillsammans till MKB (standard rutin), jag har pratat med dem och det är inga problem att få detta godkänt om du uppfyller kraven, beslutet tar ca 4v, ofta fortare meddelade de mig.

Eftersom lägenheten hyrs ut delvis möblerad vill jag ha en deposition på 2000 kr som betalas tillbaka när du flyttar ut.

Vänliga hälsningar,
Felicia

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö