Södra Förstadsgatan 132

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Förstadsgatan 132, Malmö
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

5250 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

32 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Fin studentlägenhet ledig på centrala Dalaplan, mitt i Malmös kärna! Bra och fin köksavdelning. Huset är byggt på 60-talet och standarden varierar i lägenheterna, men alla andas fortfarande härligt 60-tal. Gångavstånd till Möllevången som står för en stor del av Malmös uteliv med uteserveringa, klubbar, mataffärer samt torghandel. Till Malmö Högskola är det ca 15 cykelväg. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd. 10 mån hyresdebitering, juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten och el ingår i hyran. Se även planritningen för att kunna bedöma om planlösningen motsvarar dina önskemål. På MKB:s hemsida finns mer information om kabel- TV, bredband med mera och du kan även se bilder på exempellägenheter från våra olika hus www.mkbfastighet.se/student

Faciliteter:
Takterass

Om du är med i första urvalet kommer du att bli inbjuden till visning av lägenheten. Du tar själv kontakt med boende kund för att titta på lägenheten.
Det är viktigt att du tackar ja eller nej till lägenheten inom 2 dagar oavsett om du sett den eller ej. Tackar du ja förväntas du även att tacka ja till lägenheten om den erbjuds dig. Lägenheten kommer att tilldelas den 10/10, då ber vi dig vara uppmärksam på din telefon! Det är alltså senast den 10/10 klockan 08.00 du måste tackat ja eller nej till lägenheten.

OBS! För dig som redan är studerande!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö