Södra Parkgatan 39

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Parkgatan 39, Malmö


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Stort rum i vacker lgh på Möllan (inflytt nu)
Hej. Jag bor i en stor, ljus vacker tvåa på Möllevången (40 sek från torget). Lägenheten är stor för att vara en tvåa (73m2) det är högt i tak, fönster i alla rum (inklusive kök och badrum) och fiskbensparkett. Våra rum är exakt lika stora och du får en fransk balkong i ditt rum. Jag har ett hyfsat stort badrum med badkar. Köket är stort med ett bord för många personer och gott om plats. Det finns bra förvaringsmöjligheter och du får hälften av en walk-in closet med mycket plats. Huset är jättefint, med nyrenoverad fasad, bra grannar som aldrig klagar (jag spelar mycket musik) och här bor mest unga människor.
I priset ingår tillgång till ett komplett kök och lite möbler. Jag har en skön säng med tjock bäddmadrass, en golvlampa, en stor fåtölj. Det ingår även snabbt bredband i priset. El räkningen splittar vi rätt av och den brukar ligga på några hundralappar i kvartalet.
Here's the catch. Jag arbetar med film och foto och reser väldigt mycket och även bor stora mycket utomlands. De senaste 24 månaderna har jag bott 16 månader i Vancouver, varit sex gånger i NYC, två gånger i Seattle, två gånger på Island och jag kom precis tillbaka från Budapest. Vid månadsskiftet ska jag till Island igen och förmodligen bo där en längre tid. Jag vet inte exakt när jag kommer att befinna mig i Sverige men det kan gå månader i stöten. Med andra ord så kommer DU att spendera väldigt mycket tid ensam i lägenheten. Vilket såklart kan vara rätt så skönt ibland.
Det är ändå viktigt för mig att vi fungerar bra tillsammans när vi väl bor här. Jag är inte svår att ha och göra med och är väldigt social. Jag respekterar såklart även personer som är mindre sociala och jag respekterar det som är privat. Ditt rum är ditt rum osv. Jag vill även att du ska känna att alla gemensamma utrymmen är dina lika mycket som mina. Bor du här så får du självklart dricka ditt kaffe i köket och ha över vänner på middag. Jag lägger stor vikt vid att vi kan vara vänner även om vi inte blir BFFs.

Jag gillar att ha det snyggt och rent omkring mig och du MÅSTE vara samma typ. Självklart får du ha det hur du vill på ditt rum men vi måste sköta de gemensamma utrymmena. Dvs städa toaletten när man använt den och diska efter sig osv. Jag är ingen nazist men får lite panik när det är smutsigt. Hemmet får inte förfalla när jag är borta.
Jag lägger även stor vikt vid att du kan ta ansvar för hela lägenheten när jag inte är där. Dvs se till att ingen går in på mitt rum och får tillgång till mina saker. Du låser alltid dörren och släpper inte in fel folk. Det är Möllevången och där är mycket spring, bus och gäng på tvärgatorna. Du behöver ha en fast inkomst, refr och kunna betala ett par månadshyror i förskott. Ditt rum saknar dörr just nu men jag kommer att sätta upp en dörr innan jag åker nästa gång. Plus om du sysslar med foto/film. 4 min till tågen. Nära till allt. Jag har hund (gammal och jättesöt). Skriv och berätta om dig själv så skickar jag mer bilder och info!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö