Södra Promenaden

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Promenaden, Malmö


Hyra:

4400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

1:a uthyres i centrala Malmö
Fr.o.m. 1 juni står min goa 1:a på Södra Promenaden ledig att hyra till 31 maj 2017. Den kommer vara delvis möblerad. Lägenheten har enskilt kök med ny ugn, ny kyl&frys och nya skåpsluckor. Lägenheten har egen uteplats med möjlighet till grillning, solning etc. Nytt golv i hallen.
Det är en välskött fastighet med nytt tvättrum och inomhusgarage för cyklar och bilar. Utanför fastigheten rinner Malmö kanal med fina möjligheter till promenader etc. Det tar 5min att gå till Gustav Adolfs torg samt Värnhem, 10 min till centralen och man cyklar till Möllan på 10 min.
Jag har själv bott här i nio år, sedan 2007 och trivts hela tiden. Enda anledningen att jag flyttar är för jobb och boende på annan ort. Fastighetsskötaren är alltid snabb om behov/problem uppstår.

Den hyresgästen jag söker ska vara mån om att sköta om en bostad och ha en plan på att stanna under hela uthyrningstiden. Jag kommer göra allt enligt Hyresgästföreningens rekommendationer, dvs vad gäller kontrakt, uppsägning, inventarielista, kreditupplysning, referenser etc. vilket innebär ömsesidig trygghet. Även hyresvärden behöver godkänna uppgifterna. Jag kommer även behålla kontraktet på elen under perioden jag hyr ut. Du är rök- och husdjursfri tänker jag. Stabilt arbete och ekonomi med goda referenser från tidigare hyresvärdar etc prioriteras.
Maila mig gärna en text om vem du är och vad du gör i ett första skede.

Vänligen,
Markus Sjöborg

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö