Sofielundsvägen 71

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sofielundsvägen 71, Malmö


Hyra:

3300 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

11 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv 2 feb-29 april
Rum i kollektivet Fröjden på höjden finns att hyra 2 feb-29 april.

Lägenheten är en fyra och delas med Helena och Josefin:

Helena jobbar deltid mer eller mindre oregelbundna tider samt är deltidssjukskriven och skrotar då runt rätt mycket hemma med katterna. Ibland jättepigg ibland jättetrött, pratar mycket, jobbar med kultur, gillar att frosta av frysen å rensa avloppet, dricker kaffe till frukost.

Josefin jobbar på dagarna och gör allt annat på kvällar och helger när den kryssar mellan olika sammanhang och aktiviteter. Anstränger sig för att för att vara i nuet mer och stressa mindre. Gillar bra kost och god hälsa paralellt med mer eller mindre osunt livsnjutande. Sägs vara pålitlig och ansvarsfull och snabbast på att tömma diskmaskinen.

Är du eller vet du nån som behöver boende å ej def sig som cisman, är hbtqfriendly och inte äter kött hemma? Hyran är 3300 kr å sen tillkommer lite el å internet. Om ekonomin är ett problem så kan vi prata om hur det bäst löses. I lägenheten bor utöver Josefin och Helena katterna Zelda och Zorba. Alla har ganska olika vardag men tycker om att landa i hörnsoffan, dricka te å prata om dagen som varit.

Fröjden på höjden är en del av Sofielunds Kollektivhus där det bor ca 70 vuxna och 20 barn som beroende på hur mycket en kan och vill delar vardag ihop. Det som önskas från personen som hyr är att ingå i ett matlag (som lagar ca en gång i månaden) och ett städlag (som städar ett par timmar max en gång under perioden rummet uthyrs). En kan om en vill äta mat i matsalen tre gånger i veckan och så finns det tillgång till gemensamma lokaler och verkstäder. Det går att läsa mer på www.sofielundskollektivhus.se.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö