Sofielundsvägen 3

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Stena Fastigheter
Adress: Sofielundsvägen 3, Malmö


Hyra:

8138 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

67 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning


Hyresinformation
I hyran ingår värme, vatten och kabel-TV.

Fastigheten
Låg- och höghus i stadsdelen Södervärn med lägenheter i storlekarna 1:or-4:or. Gångavstånd till Möllevångstorget, Malmös största torghandel, och till Pildammsparkens gång- och löpslingor. Nära till dagis, skola och allmänna kommunikationer. Bland lokalhyresgästerna finns Stadsdelsförvaltningen, apotek, tandläkare, restaurang, gym m fl.

Omgivning
Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri.
Befolkningen är relativt ung vilket inte minst sätter sin prägel på kulturliv och puls. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger ett stenkast från Möllevångstorget.

Allmän
Unikt tillfälle att få flytta in i en av de första lägenheterna som är helrenoverad till modern standard enligt Stenas Pluskoncept!
Se bifogad ritning om vad som ingår för just denna lägenhet.
Lägenheten hyrs ut på ritning (då renovering är pågående). Månadshyra 8138 kr, inflyttning 2016-05-01.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö