Sörbäcksgatan 22

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sörbäcksgatan 22, Malmö


Hyra:

2627 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

36 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning


I Kroksbäck som är ett grönskande område på cykelavstånd från centrum hittar du detta nyrenoverade kollektivboende som du delar med två andra studenter. På första våningsplan hittar du denna fina lägenhet med tre stycken separata rum med egen låsbardörr samt ett gemensamt kök, vardagsrum och badrum. Där finns ett badrum med dusch samt en gästtoalett. I våra studentlägenheter har du 10 månaders hyresdebitering då juli och augusti är hyresfria. Värme, vatten och el ingår i hyran. OBS! tänk på att kvadratmeterna avser rummet plus en del av de gemensamma utrymmena.

I närheten hittar du ett stort grönområde och bra idrottsmöjligheter. Köpcentrumet Emporia med många butiker och restauranger samt Bellevuegårdens centrum med bibliotek och konditori finns på gångavstånd från Kroksbäck. Söder om Kroksbäck växer den nya stadsdelen Hyllie fram och här kan man ta tåg till centrum eller mot Köpenhamn/Ystad. I området hittar du även apotek, vårdcentral, busshållplats och matbutiker.

Visning av lägenheten kommer att ske tisdagen den 20 april klockan 10.00. Visningen kommer att vara valbar, men vi rekommenderar att man kommer på visningen om du är med i första urvalet och blir inbjuden då detta är en speciell typ av boendeform. Har du inte möjlighet att komma på visningen men ändå är intresserad vill vi att du tackar ja till visningen så att vi kan gå vidare med dig till nästa steg. Du måste sen tacka ja eller nej till lägenheten senast klockan 11.30 dagen efter.

OBS! lägenheten kan endast sökas av dig som redan är antagen student.


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö