Sörbäcksgatan 18

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sörbäcksgatan 18, Malmö


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum hos kvinnlig lärarstudent uthyres
Jag är en 25 årig kvinna som söker en inneboende till ett av rummen i min två ute på Kroksbäck. Området är grönt och fint med ligger lite avsides, men då det bara är ett stenkast till Hyllie station där tåg frekvent går in till centrala Malmö/Lund/Köpenhamn, känns det mer centralt än det verkar på en karta. Är man cyklist som jag själv kommer man dessutom in till stan på 15 minuter utan problem.

Lägenheten är en stor tvåa på 70 kvm, och rummet som hyrs ut ligger på 12 kvm. Det andra rummet (vardagsrummet) kommer jag själv bo i och pga. detta kommer det gemensamma utrymmet framförallt vara köket. Andra gemensamma utrymmen är hall, stor balkong med kvällssol, badrum och toalett. I badrummet finns badkar och tvättmaskin och torktummlare (det finns även tvättstuga i källaren). I hallen finns garderober och du kommer få tillgång till utrymme i dessa.

Jag söker i första hand en kvinnlig student som behöver boende för 1-2 år (uppsägningstid 3 månader). Jag är själv student och går sista året på lärarutbildningne i Helsingborg, dit jag pendlar nästan dagligen. Själv är jag intresserad av skola, fackliga frågor, historia, svenska språket, datorspel, fantasy, konst och mycket mer. Kvällarna brukar jag spendera med att spela datorspel, läsa böcker eller se på filmer och tv-serier om jag inte träffar vänner. Min sambo som jag bor med nu kommer flytta till Karlskrona men vi kommer ses under helgerna och därför kommer han ockås vara i lägenheten under helger, eller så är vi båda iväg. Jag är renlig och tycker det är viktigt att städa efter sig i de gemensama utrymmen, men är inte överdrivet pedant (som syns på bilderna). Utan i mitt eget rum brukar det råda kreativt kaos. Viktigast för mig är att toalett hålls ren och att man diskar efter och plockar undan i köket så det inte är stökigt när den andra ska laga mat eller när man kommer upp på morgonen.
Om du är intresserad av att bo med mig önskar jag att du skriver ett lite längre brev där du beskriver dig själv samt bifogar telefonnummer så jag kan höra av mig.

Inflytt gäller från ca. 1 september men är något flexible, min sambo flyttar redan den 16 augusti. Hyran ligger på 3530 kr/månaden och då ingår internet, varmvatten, och el. Rummet kommer även om så önskas vara möblerat med stort rymligt skrivbord, två hyllplan ovanför denna samt bokhylla; men inte säng.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö