Spångatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Spångatan, Malmö


Hyra:

3900 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

9 m2


Beskrivning

Hyr ut 1 rum i lägenhet nära Möllan
Hej,
Sofie Nyblin här, 26 årig tjej från Stockholm som studerar medie- och kommunikationsvetenskap på Malmö högskola. Jag är en ganska lättsam person som umgås mycket med vänner och tränar en hel del.
Nu är det som så att min inneboende skall flytta ihop med sin tjej,
och därav har jag ett sovrum över.

Lägenheten ligger 20 sek från Folkets Park, buss 5 tar 7 min till centralen och gångavstånd till Triangeln 10 min, Gustavs 15 min och Möllan 10 min. Tvättstuga finns på innergården och likaså källsortering.

Jag hyr ut möblerat, så säng (en 120), madrass, kudde, täcken, nattygsbord, gardiner, byrå finns. I rummet finns även en inbyggd garderob. Rummet är in mot innergården.
Självklart har Du fri tillgång till kök och får en egen del av badrumsskåpet!
Wifi finns, och två goa katter som du självklart inte behöver ha inne på ditt rum (om du inte hemskt gärna vill förstås).
El, vatten, köksprylar är all inclusive i priset såklart!

Vem är du då?
Jag ser gärna att du är en ung, glad, renlig person som ser till att hålla allmänna ytor rena och fräscha efter dig. Ja vad ska man säga? Ordentlig, inte lämnar skorna innanför ytterdörren så man snubblar på dem ;)

Trivs både i sällskap men kan tycka att det är galet skönt att ha möjlighet till egentid, därav att jag söker inneboende och inte sambo :) Har ofta tjejerna över osv men då håller vi oss i min del av lägenheten (om vi inte lagar mat, blir så svårt att göra det utan spis) men köket är tillräckligt stort för att man ska kunna laga mat samtidigt :)

Hyran betalas en månad i förväg, inga konstigheter med det. Och jag kör gärna en prövotid för bådas skull. Självklart skriver vi kontrakt!
Inflytt kan ske from 2 december, baserat på att jag hittat rätt person :)

Maila gärna och berätta lite om dig själv och kanske en bild och varför just du tror att duskulle passa perfekt som min nya inneboende! Har du referenser är det guld!

Ps: Gillar du inte det vinröda överkastet får du självklatt byta ut det till ett eget ;)) Ds.

Hörs!
Sofie Nyblin :)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö