Stapelbäddsgatan

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stapelbäddsgatan, Malmö
Hyrdes ut: 2018-11-01

Hyra:

4196 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

32 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

På bästa, havsnära läget erbjuder vi nu en smart planerad etta i nyproduktionsprojektet Stämpen. Denna lägenheter är en ungdomsbostad och riktar sig till dig som är mellan 18-25 år. Fastigheten är byggd i anslutning till en helt ny sporthall. På taket finns en stor gemensam takterrass där man kan grilla, umgås eller bara njuta av den fantastiska utsikten. Lägenheten är smart planerad för att du ska få så mycket plats som möjligt utan att det känns för trångt. Här har ni bara några minuters gångavstånd till såväl matbutiker, en rad olika träningsanläggningar och härliga parker.

Hall Golv: Svart linoleum Vägg: Vit målad Övrigt: Hatthylla i aluminium Allrum Golv: Svart linoleum Vägg: Vit målad
Köksdel Golv: Svart linoleum Vägg: Vitmålad Stänkskydd: Gråa keramiska plattor Bänkskiva/ diskbänk: Rostfritt stål Köksluckor: Vita Vitvaror: Spis med häll, spisfläkt, vit kyl/ frys.
Badrum Golv: Svart våtrumsmatta Vägg: Två svarta väggar med våtrumsmatta och övriga vita målade. Övrigt: Vitt väggskåp, duschväggar

ÖVRIG INFORMATION OM FASTIGHETEN
Parkering/ Garage Medlemskap i bilpool ingår till 2027. Garage och parkeringsplatser finns i närheten.
Förråd/ Tvättstuga Samtliga lägenheter har förråd. Antingen i lägenheten eller på våningsplan 2, 3, 5 eller 6. Tvättstugan är belägen på våningsplan 4. Tv/ Bredband I huset finns det MKB-Net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-TV som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset.
IMDB I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det blir även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som det värnar om miljön genom ökad medvetenhet.
Övernattningslägenhet finns att hyra i BO01 mot avgift på 400 kr/natt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel