Stapelbäddsgatan 10, 

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stapelbäddsgatan 10, , Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-16


Hyra:

5995 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

På bästa, havsnära läget erbjuder vi nu smart planerade ettor och tvåor i vårt nyproduktionsprojekt Stämpen. Dessa lägenheter är ungdomsbostäder och riktar sig till er som är mellan 18-25 år. Lägenheterna byggs och är i anslutning till en helt ny sporthall. På taket finns en stor gemensam takterrass där man kan grilla, umgås eller bara njuta av den fantastiska utsikten. Lägenheterna är smart planerade för att ni ska få så mycket plats som möjligt utan att det känns för trångt. Här har ni bara några minuters gångsavstånd till såväl matbutiker, en rad olika träningsanläggningar och härliga parker.

Planlösningarna kan variera något men i stort sett är alla lägenheter genomgående med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Samtliga lägenheter har fransk balkong förutom de som vetter in mot gården på plan 4. De kommer ha en mindre uteplats.

Hall
Golv: Svart linoleum
Vägg: Vit målad
Övrigt: Hatthylla i aluminium

Vardagsrum
Golv: Svart linoleum
Vägg: Vit målad

Köksdel
Golv: Svart linoleum
Vägg: Vitmålad
Stänkskydd: Gråa keramiska plattor
Bänkskiva/ diskbänk: Rostfritt stål
Köksluckor: Vita
Vitvaror: Spis med häll, spisfläkt, vit kyl/ frys.

Sovrum
Golv: Svart linoleum
Vägg: Vit målad

Badrum
Golv: Svart våtrumsmatta
Vägg: Två svarta väggar med våtrumsmatta och övriga vita målade.
Övrigt: Vitt väggskåp, duschväggar


Då lägenheterna inte kommer att vara färdigställda kommer visning att hållas i en visningslägenhet. Vilket innebär att man kanske inte får se just den lägenhet man sökt. Vi kommer att bjuda in de 10-15 första kunderna i kön till varje enskild lägenhet. Visningar kommer att hållas under vecka 32. Inbjudan till detta kommer via Boplats Syd.

ÖVRIG INFORMATION OM FASTIGHETEN

Parkering/ Garage


Medlemskap i bilpool ingår i 10 år. Garage och parkeringsplatser finns i närheten.

Förråd/ Tvättstuga
Samtliga lägenheter har förråd. Antingen i lägenheten eller på våningsplan 2, 3, 5 eller 6. Tvättstugan är belägen på våningsplan 4.

Tv/ Bredband
I huset kommer det att finnas MKB-net där du har möjlighet att välja bland åtta olika leverantörer. Vad det gäller TV ingår ett mindre utbud av kanaler, vill man ha fler får man kontakta Connect-tv som har fem olika leverantörer med olika paketlösningar. Det är bredbandstelefoni i huset.

IMDB
I detta hus är det individuell mätning och debitering av varmvattenförbrukningen. Detta gör vi för att spara vatten och värmeenergi i dagens utsatta miljö. Det bli även mer rättvist för dig som kund då du endast betalar för din egen förbrukning samtidigt som man värnar om miljön genom ökad medvetenhet.

Övernattningslägenhet
Övernattningslägenhet finns att hyra i BO01 mot avgift på 400 kr/natt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö