Stenbocksgatan 19

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenbocksgatan 19, Malmö


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2


Beskrivning

Sekelskifteslägenhet i Rörsjöstaden från 1/5
Den ljusa och välplanerade bostaden på 52 kvm har två rum och kök i en sekelskiftesfastighet på Stenbocksgatan i lugna Rörsjöstaden. Vackra parkallén på Kungsgatan finns runt hörnet, närhet till både city och S:t Knut.

Lägenheten har vitmålade plankgolv och tre meter i takhöjd. Det ljusa vardagsrummet som vetter mot gatan är möblerat med soffa och matplats. Sovrummet har utsikt över innergården, dubbelsäng, flera garderober och byråer för bra förvaring. I hallen finns mer förvaring dold bakom draperier.

Köket är välutrustat och har köksbord med plats för två personer, flera avlastningsytor och bänkdiskmaskin. Badrummet är helkaklat och har badkar. Tillgång till en blomstrande och solig innergård med grill, uteplats och möjlighet till lite egen odling.

Lägenheten ligger på andra våningen utan hiss och uthyres fullt möblerad till ansvarstagande och skötsamt par eller kvinna. Goda referenser. Inga husdjur. I hyran ingår värme, hushållsel och wifi. En månadshyra lämnas i depositionsavgift. Uthyres från 1/5 i sex månader med möjlighet till förlängning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö