Stenkällevägen

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stenkällevägen, Malmö
Hyrdes ut: 2022-06-16
HyraHyra:

4950 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

22 m2

Beskrivning

Uthyrning av rum i Villa i östra Malmö, Husie

Vi har totalrenoverat en villa i Östra Malmö, Husie. Det finns 2 st sovrum på nedervåningen (Sovum 1 och Sovrum 2) samt 2 st sovrum på ovanvåningen (Sovrum 3 och Sovrum 4). Nytt kök, helkaklade badrum, nymålade rum med nya golv samt nya låsbara dörrar till respektive rum. All renovering är utförd 2022.

Jag och min sambo Matilda kommer själva att bo på entrévåningen med separat ingång. Ni som hyr rum kommer att ha en egen ingång på baksidan.

Med tillgång till trädgård, uteplats under tak samt gratis parkering på gatan och cirka 5 minuters promenad till Videdal med bussförbindelser både till Lund (Buss 170) och centrala Malmö så är detta ett perfekt läge för exempelvis en studerande. På gångavstånd finns även pizzerior och matbutik. I närheten ligger Jägersro, Stora Bernstorp och Toftanäs.

På nedervåningen finns 2 sovrum, ett allrum, badrum, tvättstuga samt kök med matplats. På ovanvåningen finns 2 sovrum, 1 badrum och extra garderober.

I köket finns det 2 st spishällar och 2 st ugnar för matlagning. Det finns 4 st kombinerade kyl/frys, en till varje rum.

Alla rummen är möblerade med säng, täcke & kudde, skrivbord, skrivbordsstol, skrivbordslampa, nattduksbord, garderob och en extra stol.

El, värme, VA-avgifter och internet är inkluderat i hyran. 1 månadshyra i deposition krävs.


Sovrum 1: Rummet är cirka 10 kvm och ligger på nedervåningen. Hyran är 3750 kr/mån. Rummet är ledigt från 16/6.

Sovrum 2: Uthyrt.

Sovrum 3: Rummet är cirka 22 kvm och ligger på ovanvåningen. Hyran är 4950 kr/mån. Vill man bo 2 personer i detta rum blir hyran 750 kr mer/månad. Rummet är ledigt från 16/6.

Sovrum 4: Uthyrt.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel