Stora Nygatan

Malmö
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Stora Nygatan, Malmö


Hyra:

10168 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

96 m2


Beskrivning

Ljus fyra i centrala Malmö
Hyresrätt uthyres i andrahand/överlåtes.

Eftersom jag med kort varsel fått arbete på annan ort söker jag så snart som möjligt en andrahandshyresgäst eller möjligen en person som kan ta över förstahandskontraktet.

Lägenhet på 5:e våningen (överst i huset) i fint skick. Fyra rum och kök. En stor balkong med trätrall. Ljusinsläpp från två håll i lägenheten. Utsikt mot kanalen. Fint ljust kök med matplats för minst fyra vuxna. Mycket skåpsplats och stort skafferi. Fiskbensparkett i större delen av lägenheten, ljust klickgolv i övriga rum. Stor hall med flera stora inbyggda garderober. Helkaklat badrum med fullstort badkar och handdukstork. Två sovrum med plats för dubbelsäng. Ett större rum med dörrar in till vardagsrum och kök som passar bra som matsal, sovrum, eller kontor.

Källare- och stort vindsförråd. Välfungerande tvättstuga i källaren i samma trappuppgång, med bra torktumlare och torkrum. Få hyresgäster i huset vilket gör att det är lätt att få tillgång till tvättstugan med kort varsel. Hiss finns. Tillgång till stor terrass ett par trappor ner. Uppvärmt garage i huset i mån av plats.

Lägenheten ligger i city, nära Hansacompagniet och Gustav Adolfs torg. Två minuters promenad till Caroli köpcenter där det finns en stor välsorterad Ica Malmborgs.

Maila gärna så ringer jag upp. Referenser och intyg på fast inkomst krävs.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö