Thomsons Väg 28C

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Thomsons Väg 28C, Malmö
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

4081 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning


OBS! För dig som redan är antagen eller studerar. Studieintyg krävs.
Studentlägenhet med öppen planlösning, eget kök med kyl/frys, spis och ugn samt eget badrum och balkong. Blå/grå tunn heltäckningsmatta på golvet och vitmålade väggar. Badrummet har klinkergolv och vita väggar.
I huset finns det två gemensamma utrymmen. Det ena är mer inriktat för studier och här finns två studierum. Det finns även ett kök och denna del kan man hyra om man vill ha fest etc. Den andra delen är mer som en lounge där man kan umgås. I de gemensamma utrymmena finns trådlöst internet som är kostnadsfritt.
I anslutning till de gemensamma utrymmena finns två tvättstugor med elektronisk tidsbokning. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Tvättmaskinerna självdoserar tvättmedel och sköljmedel som båda är allergigodkända. Detta betyder att du aldrig behöver köpa tvätt- eller sköljmedel.
Preliminär avgift för hushållsel 120 kr/mån och för vatten 108 kr/mån tillkommer. Avgift för möjligheten till kabel-tv, bredband och telefoni tillkommer med 140 kr/mån oavsett om detta nyttjas eller ej. Om du vill ha fler kanaler eller teckna ett avtal för internet eller telefoni, måste du kontakta leverantören Comhem AB.
Vad finns i närheten av området?
Malmö Studenthus ligger i stadsdelen Rosengård med cykelavstånd till Malmö centrum. Du kan också ta bussen som går precis utanför huset. Du tar dig snabbt till Högskolan, affärer, restauranger, Stadsbiblioteket och Möllan, där stor del av Malmös nattliv äger rum.
Du betalar hyra tio månader per år. Juli och augusti är hyresfria månader. Uppsägningstiden är tre månader. När du har avslutat dina studier eller inte fullföljer en utbildning får du bo kvar i högst tre månader.
Besök vår hemsida www.malmostudenthus.se för mer information, bilder samt planlösningar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö