Thomsons Väg 32C

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Thomsons Väg 32C, Malmö


Hyra:

4166 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

25 m2


Beskrivning

Förstahandskontrakt för studenter från 1 jan
Vi kan nu erbjuda en lägenhet på 25 kvm med kontraktsstart 1 januari 2016.

På hyran tillkommer avgift för bredband, kabel-tv och telefoni om 140 kr/mån, samt preliminär avgift för hushållsel 120 kr/mån och varmvatten 108 kr/mån.
Juli och augusti är hyresfria månader.

Lägenheten har öppen planlösning med eget kök med kyl/frys, spis och ugn samt eget badrum. Laminatgolv och vitmålade väggar.
Badrummet har klinkergolv och vita väggar.

I huset finns det två gemensamma utrymmen. Det ena är mer inriktat för studier och här finns två studierum. Det finns även ett kök och denna del kan man hyra om man vill ha fest etc. Den andra delen är mer som en lounge där man kan tex läsa, spela pingis och umgås. I de gemensamma utrymmena finns trådlöst internet som är kostnadsfritt.
I anslutning till de gemensamma utrymmena finns två tvättstugor med elektronisk tidsbokning. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Tvättmaskinerna självdoserar tvättmedel och sköljmedel som båda är allergigodkända. Detta betyder att du aldrig behöver köpa tvätt- eller sköljmedel.
I vårt hus har vi även ett 24 Seven gym och 2 restauranger.

Besök vår hemsida https://www.malmostudenthus.com/Nya-hyresgaster/So k-lagenhet/Vara-lagenheter/
för mer information, bilder samt planlösningar.

För att få bostad hos oss krävs det att man är över 18 år samt heltidsstuderande på antingen universitet, högskola, gymnasium eller folkhögskola.
Du behöver skicka en kopia på ditt studieintyg eller antagningsbesked samt ditt personnummer till mig på mail så gör jag en kreditupplysning.

Vänligen återkom till oss så snart som möjligt om du är intresserad av denna lägenheten.

Är du intresserad av en annan typ av lägenhet ansök då via vår hemsida: https://www.malmostudenthus.com/Sok-lagenhet/Intre ssenmalan/

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö