Tors Gränd

Malmö
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tors Gränd, Malmö


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Uthyres 2:a Hyllie omgående
Hej Bostadsletare!

Då jag har fått ett jobberbjudande på annan ort har jag nu bestämt mig för att hyra ut min mysiga lägenhet ett stenkast från Hyllie under minst ett år med chans till förlängning!

Hyllie är en stadsdel där du verkligen kan leva och inte bara bo. Här får du bekväm tillgång till i stort sett allt du kan tänka dig. Shopping och service är i toppklass med ett av Europas modernaste köpcentrum som juvelen i kronan. Bussen stannar nästan utanför dörren och till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar dig ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen.

Lägenheten är en 2:a som är 50kvm och ligger på 3:e våningen med hiss. Rymligt vardagsrum, en skrivbordshörna samt en balkong. Köket är ny och är i mycket bra skick. Diskmaskin finns. Även sovrummet är rymligt. Det Finns 2 stora garderob för klädförvaring i hallen. Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad.

Hyran ligger på 10000 kr/månad, inklusive avgift för bredband, hemförsäkring, Internet och extra förråd. Elen betalar hyresgästen SJÄLV. Hyran betalas i förskott varje 25:e.
Då jag värnar mycket om min lägenhet så kommer jag även att ta ut en deposition tillsammans med den första månadshyran som ligger på 10000 kr. Pengarna kommer att användas om något i lägenheten går sönder under uthyrningsperioden. Är allt i sin ordning vid slutet av uthyrningen kommer dessa pengarna att sättas tillbaka till Er.

Jag ser först och främst till hyresgäster som är inte röker samt inte har några barn. Har ni referenser från tidigare boenden är det väldigt positivt.

Inflyttning direkt.

Ser fram emot att höra ifrån Er! : )

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö