Trelleborgsgatan 15

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trelleborgsgatan 15, Malmö


Hyra:

3100 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i fyra
Vi har ett ledigt rum i vår fyra som uthyres från den 15 februari och tills vidare. Vi som bor här nu är jag (31 år, doktorand i psykologi) och en 27-årig kvinnlig logoped.

Vi ser gärna att du är 27 år eller äldre och ett krav är att du är vegetarian eller åtminstone inte äter eller förvarar kött hemma samt att du sköter disk, städning och hyresbetalningar utan krångel.

Ett plus är om du är bra på att sköta krukväxter, lite händig och tycker om att ha det fint hemma utan att vara pedant. I övrigt tycker vi om brädspel, the wire, står till vänster politiskt (utan att vara det minsta in your face-iga, du behöver inte sympatisera med oss, det är helt ok), läsning, the mountain goats och Will Ferrel. Vi arbetar båda heltid så vi ser gärna någon med lite liknande tråkiga/vuxna vardagsrutiner.

Om du tycker att detta låter intressant så skriv ett mail och berätta lite mer om dig själv (vi får normalt massor av mail så om du inte skriver något alls om dig själv är det låg sannolikhet att vi hör av oss)!

Hyran är 2750 kr och till det tillkommer kostnad för el, bredband och tv-licens så det brukar landa på runt 3100 kr.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö