Trelleborgsgatan 15

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trelleborgsgatan 15, Malmö


Hyra:

4500 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i fyra
Hej!

Jag söker en inneboende till ett rum i min fyra från och med första maj (kan bli aktuellt med inflyttning redan från mitten av april vid behov). I lägenheten har du även tillgång kök, ett stort vardagsrum och ett gästrum som även skulle kunna förvandlas till något form av hobbyrum ifall du skulle ha några intressen som kräver ett sådant. Rummet uthyres i första hand till december men det kan även bli längre än så.

Vi delar på kostnaden för hyra, el och bredband (brukar landa på ganska exakt 4500 per månad per person).

Jag som bor här nu är 31 år gammal och doktorand i psykologi. På min fritid tycker jag om att läsa, spela brädspel och kolla på diverse serier (the wire och Louie är favoriterna). De enda krav jag har är att du är vegetarian eller att du åtminstone går med på att inte äta eller förvara kött hemma och att du sköter hyresbetalningar och städning utan problem. I övrigt behöver du inte dela mina intressen men det är ju aldrig fel om du gör det. Du får gärna vara lite händig och/eller bra på att sköta krukväxter. Jag söker helst någon som är 28 år eller äldre.

Om detta låter intressant så skriv och berätta lite om dig själv. Jag får normalt väldigt många svar så om du inte skriver åtminstone litegrann om dig själv så har du ingen chans att få rummet.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö