Trelleborgsgatan 15

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trelleborgsgatan 15, Malmö


Hyra:

4800 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Rum ledigt i en fräsch takvånings lägenhet
Hej
Hyresperiod: Obegränsad eller efter överenskommelse.

Nu är det såhär att min nuvarande hyresgäst ska flytta ut, och jag letar efter en ny hyresgäst som framöver möjligtvist kan ta över lägenhet då jag för tillfället letar efter en egen lägenhet.

Det är en lägenhet på 110 kvm. Högt i tak och väldigt öppen atmosfär.
Rummet är ledigt från 1 maj och då även inflyttningsklart.
Därmed letar jag efter någon ny som kan ta över ett rum och dela lägenhet med mig.
Det är en stor och fin lägenhet som befinner sig i Nobeltorget vid
Folketspark. Positionen är nära till allt, 5-10 min med buss till
centralstationen.

Det är en fullt möblerad 3a, det rummet som jag hyr ut är på cirka 20 kvm och är möblerad men kan möjligtvis hyras ut omöblerad, om så nu önskas. Man har självklart tillgång till resten av lägenheten och allt är möblerad.

Du kommer bo med mig och jag är en kille på 24 år som är studeranden i Lund och jobbar vid sidan om studier. Jag är en ganska så lugn person som är fridfull och strävar efter att utstråla positiva vibbar till min omgivning. Allmänt så gillar jag allt med träning, yoga, det spirituella, böcker, umgås med kompisar, strävar helt enkelt att optimera mig själv till den bästa versionen av mig själv.
Prioriterar högt hälsosam livsstil, träning framför fest, te framför öl osv. Jag letar efter någon som lever efter liknande koncept.

Du ska vara: en social kompetent person, som har fötterna på
jorden och är någorlunda rationell. För att vi ska fungera ihop ska du vara en person som har en allmän positiv syn på livet, gillar att le, prioritera hygien, ordningsam och har balans i sin livsstil överlag.

OBS. du ska prioriterar högt att ha det rent och fint, en pedant person som föredrar rent framför smutsigt och att det alltid ska lukta ljuvligt och hemtrevligt. Då jag har haft problem med min nuvarande hyresgäst angående hygien är jag extra noga på den fronten. Jag vill inte vara din mamma som städar efter dig och tjatar om grejer.

Beskriv dig lite kort. Så bokar vi en visning.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö