Trelleborgsgatan 7b

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trelleborgsgatan 7b, Malmö


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

12 m2


Beskrivning

Rum i kollektiv
Hej alla glada där ute!

Ett rum i vårt kollektiv har blivit ledigt då en av våra kära vänner fått jobb på annan ort. Rummet som hyrs ut är på ca 12 kvm. Man har självklart tillgång till vardagsrum och kök. Det finns två toaletter och en dusch, samt garderobsutrymme och annan förvaring som vi delar på. Hela lägenheten är på ca 105 kvm och ligger nära Folkets park/Möllan/Nobeltorget. Hyran är på 4000:- och då ingår el och internet.
Inflyttningsdatum är den 1 september men det går att flytta in tidigare vid överenskommelse. Hyran betalas i förskott tillsammans med en deposition på 2000:- som man får tillbaka vid utflyttning.

Det finns rökare i detta boende så är man känslig mot detta så är denna lägenhet kanske inte optimal om man inte tål rök. Det som kan vara en nackdel med denna lägenhet är att man av någon anledning som jag inte kan förstå, har valt att i bygga duschen och ingången till denna via i ett annat rum. Man måste alltså knacka på hos sin kompis för att kunna duscha. Tar upp detta här för att det kan vara obekvämt för vissa att ha det så.

Du som person ska ha en stabil ekonomi, vara djur-fri, gärna vara intresserad av att bo här i minst ett halvår eller mer. Bra fördelar är om du är social och inte festskygg då det hålls en del trevliga tillställningar här. Du måste även veta hur man sätter in och plockar ut disk från diskmaskinen, yes vi har en sådan =)
Är Du intresserad av att bo här så skicka ett mail med en liten beskrivning om vem du är, vad du gör och en referens som jag kan ringa /maila till. Det är viktigt att vi alla känner att vi kan trivas tillsammans så ett möte måste bokas in efter mailet så att vi kan få ett första intryck av varandra in real life. Kommer alltså inte tacka ja till någon att flytta in enbart via mail.

Har tyvärr inga bilder på rummet utan mina nuvarande roomies möbler.

Hoppas att få höra från er! Ha det finast!
Mvh // Mette

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö