Tritongatan

Malmö
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tritongatan, Malmö
Hyrdes ut: 2018-10-01


Hyra:

12550 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

82 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

OBSERVERA att inflyttningsdatum för lägenheten är redan den 1/10!

Lägenheterna hyrs ut på ritning och någon personlig visning kommer inte att kunna ges före inflytt. Du måste alltså skapa dig en uppfattning om lägenheten genom att titta på den bifogade ritningen för respektive lägenhet.

Nu kan du få chansen att bo på ett av Malmös bästa lägen, Citadellskajen. I husen på Tritongatan 4 & 6 kan du välja mellan 2, 3 eller 4 rum och kök. Lägenheterna är välplanerade med en genomgående hög standard, bra förvaring och möjlighet att hyra extra förrådsutrymme. Tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin finns i alla lägenheter. Parkeringsmöjligheter finns i kvarterets källargarage. Hela fastigheten är rökfri.

I hyran ingår värme och kallvatten (ang varmvatten, se information nedan). TV avgift på 85 kr/mån tillkommer på hyresbeloppet och även kostnad för hushållsel.


Varmvatten:
Fastighetsägaren har tillsammans med Hyresgästföreningen i hyresförhandlingen enats om en mängd varmvatten som ingår i hyran. Mängden varmvatten bygger på mätning och erfarenhet från många hyresfastigheter.

Överenskommelsen med hyresgästföreningen innebär att den hyresgäst som är sparsam med varmvattnet kommer att få pengar tillbaka vid avräkningen och den som är mindre sparsam kommer att få betala extra. Erfarenhetsmässigt innebär mätning av varmvatten i en fastighet att den totala förbrukningen i fastigheten sjunker vilket är positivt för miljön.

Följande varmvattenförbrukning ingå i hyran:
2 rum o kök 30 m3/år
3 rum o kök 40 m3/år
4 rum o kök 50 m3/år

Läget vid Malmöhus Slott och kanalen är rogivande samtidigt som du har nära till händelsernas centrum – ett stenkast bort ligger Malmös nya saluhall samt Malmö Live med stadens nya konserthus och kongress. På promenadavstånd finns nedgången till Citytunneln, Malmö Högskola, Universitetsholmen och Centralstationen. Västra Hamnen och Ribersborgs strand ligger också nära.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel