Uddeholmsgatan 29B

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Uddeholmsgatan 29B, Malmö
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

3248 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

18 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lönngården är ett ljust och trivsamt femtiotalsområde i sydöstra Malmö, beläget mellan Augustenborg och Persborg. Närheten till en pågatågsstation, butiker och affärer, samt flera busslinjer, gör det till ett mycket praktiskt boende. På andra sidan Lönngatan ligger Augustenborgs torg med matbutiker och restauranger.

Lönngården består av ljusa tegelbyggnader i fyra våningar. Området känns luftigt och ljust tack vare de rymliga gårdarna mellan husen. Våra lägenheter som är byggda 1952 är välplanerade och omtyckta. De flesta har balkong mot gården.
Lönngatan är livligt trafikerad, men på de gröna innergårdarna är det lugnt och bilfritt. Här finns möjligheter att grilla, leka eller bara koppla av på någon av sittplatserna. I Lönngården är det ekologiska tänkandet viktigt. Bland annat har våra miljöhus fått gröna tak, bestående av mossa och andra växter. Fördelarna med gröna tak är många – de minskar belastningen på avloppsnätet, skyddar taket, dämpar buller och inte minst är de vackra att se på.

Det är gångavstånd till såväl Augustenborg som Persborg. På båda ställena finns ett mindre centrum med affärer och restauranger. Från Lönngatan är det lätt att ta bussen in mot stan. Det går även utmärkt att cykla till bland annat Rosengårds centrum med City Gross och Jägersro köpcentrum som ligger i närheten. Till Station Triangeln cyklar du på 5 minuter och kan ta tåg vidare i Sverige eller mot Danmark. De omkringliggande områdena bjuder på många sköna promenadstråk i gröna omgivningar. Flera grundskolor finns i närheten av området.

Buss 1 och 35 stannar på Lönngatan. Med 1:an åker du antingen mot Oxie eller mot Elinelund via centrum. 35:an kör mellan Östra Hamnen och Toftängen. Från Lönngatan är det också lätt för bilister att ta sig till Inre Ringvägen och ut ur stan. En promenad till Södervärn tar omkring tjugo minuter.


Lägenheten

Hall
Färg väggar: Vita
Golv: Parkett
Förvaringsmöjligheter: Klädkammare


Rum
Färg väggar: Vita
Golv: Parkett
Färg på inredning: Vit

Badrum
Utrustning: Handdukstork
Väggar: Vita helkaklade
Golv: Schackrutigt

Övrigt
Säkerhetsdörr: Ja
Förråd: Ja
I hyran ingår: Kabel-TV, värme

Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

I denna lägenhet finns möjlighet att flytta in tidigare, om så önskas kan det ske from: 1 november

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö